Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Επιστροφή του Messinia Terroirs Wine Festival για Δεύτερη Χρονιά

Το ετήσιο Messinia Terroirs Wine Festival είναι πλέον γεγονός, με τη δεύτερη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα στον πολυχώρο Navarino Agora από 14 έως 16 Ιουνίου 2024. Η διοργάνωση αναδεικνύει την οινική κουλτούρα της Μεσσηνίας και προσφέρει μια ευκαιρία στους τοπικούς οινοποιούς να παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους.

Το φεστιβάλ, που αποτελεί την κεντρική εκδήλωση του προγράμματος Messinia Terroirs του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, έχει ως στόχο να αναδείξει και να προάγει την πλούσια οινοποιητική παράδοση της περιοχής. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν master classes, γευσιγνωσία, παρουσιάσεις κρασιών, πάνελ συζητήσεων, καλλιτεχνικά δρώμενα, και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεσσηνιακά εδέσματα που θα προσφέρονται από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα delicatessen του Navarino Agora, συμπληρώνοντας ιδανικά τη γαστρονομική και πολιτισμική εμπειρία.

Επιπλέον, θα παρέχεται λεωφορειακή μεταφορά από και προς τον τόπο διεξαγωγής του φεστιβάλ από την Καλαμάτα κατά τις ημέρες του φεστιβάλ, με αναχώρηση το απόγευμα. Η συμμετοχή σε ειδικά προγράμματα είναι περιορισμένη και απαιτείται προεγγραφή.

Σημειώσεις Εισόδου: Η είσοδος στο ξενοδοχείο W Costa Navarino απαιτεί επίσημη δήλωση συμμετοχής και είναι δυνατή μόνο για άτομα άνω των 12 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής:

https://bit.ly/3KvFzI0

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

https://bit.ly/4c9gpe7

Τ/ 27230 28353 (09:00-17:00)

E/ [email protected]

W/ www.cvf.

This site is registered on wpml.org as a development site.