Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Οι theSPEAKERS ενθουσίασαν το κοινό!

Πέντε χρόνια μετά  την πρώτη τους παρουσία στην πόλη της Καλαμάτας το 2019, οι TheSPEAKERS”, επανήλθαν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, για να παρουσιάσουν με  επιτυχία το Workshop « Δημόσια Ομιλία 1.0» από τους “TheSPEAKERS”, στον πολυχώρο επιχειρηματικότητας και πολιτισμού “House by Phaos”, στον ίδιο χώρο όπως και τότε.

Το workshop «Δημόσια Ομιλία 1.0» ήταν  σχεδιασμένο να εμπνεύσει και να αναπτύξει τις δεξιότητές των συμμετεχόντων στη δημόσια ομιλία κι επικοινωνία, ανεξάρτητα αν αυτή η εξέλιξη στοχεύει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Το πρόγραμμα βασιζόταν στο “The Public Speaking Guide” και διέθετε τέσσερις κομβικές ενότητες.

 

Ο κεντρικός ομιλητής,  Απόστολος Κουμαρίνος, ιδρυτής των «theSPEAKERS» και πρωταθλητής δημόσιας ομιλίας, μοιράστηκε  στρατηγικές για αυτοπεποίθηση, πώς να  αιχμαλωτίζεται η προσοχή του κοινού και τεχνικές πειθούς και επικοινωνίας με ειλικρίνεια κι αξία.

Το workshop συνδύαζε θεωρητικές γνώσεις με επιστημονική βάση και πρακτικές ασκήσεις, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά, για πλήρη κατανόηση και εφαρμογή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες ήταν απόλυτα  προσηλωμένοι  κι ενεργοί συνομιλητές, παραθέτοντας πληθώρα ερωτήσεων κι απόψεων.

 Επίσης, εντρύφησαν στην: 

Προετοιμασία: Μαθαίνω  τι να κάνω πριν από κάθε σημαντική ομιλία ή συζήτηση.

Δομή: Αποκτώ τεχνικές για τη δομή και τη γενική προετοιμασία των ομιλιών σας.

Γνώση: Εκμάθηση σημαντικών πτυχών της δημόσιας ομιλίας.

Μη λεκτική Επικοινωνία: Πώς να αξιοποιώ  και να καταλαβαίνω τα μη λεκτικά μηνύματα.

Ταυτόχρονα, έλαβε χώρα ένα διαγωνισμός και αναδείχθηκαν τρεις τυχεροί. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να κοινοποιήσουν story και τα τρία πιο ευφάνταστα θα κέρδιζαν τα ακόλουθα δώρα  έναν οδηγό “The Public Speaking Guide” και δυο κούπες των “theSpeakers”.

Στο τέλος του workshop , o Απόστολος Κουμαρίνος υπέγραψε “The Public Speaking Guide” κι έβγαλε φωτογραφίες με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι για αρκετή ώρα μετά τη λήξη τον βομβάρδιζαν με πλήθος ερωτήσεων.

Αν επιθυμείτε να αναπτύξετε τη δεξιότητα της Δημόσιας Ομιλίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους theSpeakers!  

This site is registered on wpml.org as a development site.