Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Παρουσίαση βιβλίου «Ανθρώπινη και Θεϊκή Πραγματικότητα»

Εκδόσεις Κονιδάρη μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσποινας Νεφέλη Καπιτσίνου  “Ανθρώπινη και Θεϊκή Πραγματικότητα“, το Σάββατο 08 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο Ηοuse by Phaos.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που μελετά και επεξηγεί ποια είναι η λειτουργία των δύο αυτών πραγματικοτήτων. Ένας οδηγός για να βρει κάποιος τη δική του αλήθεια, μέσα από τη συνειδητή εργασία με την ταυτότητα που ονομάζεται Εγώ. Είναι ένα ταξίδι, στο οποίο ο αναγνώστης δεν παίρνει μόνο πληροφορίες, αλλά βιώνει έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν που του έχουν μάθει. Το έργο αυτό ήρθε για να μοιράσει γνώσεις, εργαλεία, κλειδιά σε αυτόν που θέλει να ενθυμηθεί το θεϊκό κομμάτι του, αλλά και να εμβαθύνει στο ανθρώπινο… σε αυτόν που διαισθάνεται ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από τα συνηθισμένα… σε αυτόν που τολμά να επανεξετάσει όλα όσα γνωρίζει μέχρι σήμερα.
Συμπεριλαμβάνονται διαδικασίες που, αν ακολουθηθούν συνειδητά, οδηγούν σε πρωτόγνωρα βιώματα εμπειριών. Αυτό που βλέπουμε, δεν είναι πάντα αληθινό, και αυτό που είναι αληθινό, δεν το βλέπουμε πάντα.

«Θέλω να βοηθήσω στη θεραπεία και στην αλλαγή. Θέλω να μοιράσω Αγάπη.
Θέλω να ταξιδέψω.» Δέσποινα – Νεφέλη Καπιτσίνoυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 2721094000 και στο [email protected]   

This site is registered on wpml.org as a development site.