Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Παρουσιάστηκε το βιβλίο “Ανθρώπινη και θεϊκή πραγματικότητα”

Με επιτυχία διεξήχθη η παρουσίαση του βιβλίου “Ανθρώπινη και Θεϊκή Πραγματικότητα“ της Δέσποινας Νεφέλη Καπιτσίνου, από τις Εκδόσεις Κονιδάρη, το Σάββατο 08 Ιουνίου στον πολυχώρο του Ηοuse by Phaos.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναγνώστηκαν και συζητήθηκαν αποσπάσματα του βιβλίου, το οποίο μελετά κι επεξηγεί ποια είναι η λειτουργία των δύο αυτών πραγματικοτήτων. Το πλήθος, που είχε καταφθάσει στο χώρο για την παρουσίαση του βιβλίου, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να ανακαλύψει από κοντά αυτό τον χρήσιμο οδηγό, από τον οποίο κάποιος μπορεί να βρει τη δική του αλήθεια, μέσα από τη συνειδητή εργασία με την ταυτότητα που ονομάζεται Εγώ. Το έργο αυτό ήρθε για να μοιράσει γνώσεις, εργαλεία, κλειδιά σε αυτόν που θέλει να ενθυμηθεί το θεϊκό κομμάτι του, αλλά και να εμβαθύνει στο ανθρώπινο… σε αυτόν που διαισθάνεται ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από τα συνηθισμένα… σε αυτόν που τολμά να επανεξετάσει όλα όσα γνωρίζει μέχρι σήμερα.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη συγγραφέα, να βγάλουν φωτογραφίες και να αποκτήσουν ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο αυτού του απαραίτητου οδηγού.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν κοντά μας αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Ευχόμαστε στη συγγραφέα καλοτάξιδο το βιβλίο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα του βιβλίου, τη  Δέσποινα-Νεφέλη Καπιτσίνου! 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.