Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Ενδυναμώνοντας την Επιχειρηματικότητα στη Μεσσηνία: Αποτελέσματα και Στρατηγικές

Με σημαντική συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της Μεσσηνίας, παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, τα αποτελέσματα της πιλοτικής φάσης της Θερμοκοιτίδας Επιχειρηματικότητας «Messinian Business Routes» και τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο House by Phaos και παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλή Μαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, οι αντιδήμαρχοι Καλαμάτας και Μεσσήνης Βασίλης Παπαευσταθίου και Μπάμπης Μακρής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Δημήτρης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ηλίας Μακρής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και επιχειρηματίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε σύντομα το έργο του Impact Hub Athens από τα στελέχη του κ.κ. Λήδα Τσενέ κι Έλενα Καλημέρη καθώς κι ο αντίκτυπος που έχει δημιουργήσει σε όλη τη χώρα, όπως επίσης και τα αποτελέσματα της πιλοτικής φάσης της θερμοκοιτίδας, ενώ ανακοινώθηκαν τα επόμενα βήματα για την περαιτέρω ανάπτυξη της πρωτοβουλίας και τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Impact Hub Athens προκειμένου να ωφεληθούν περισσότεροι επιχειρηματίες σε όλη την περιφέρεια της Μεσσηνίας.
Την παρουσίαση ακολούθησε διάλογος με το κοινό, δείχνοντας το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα.

Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας Messinian Business Routes αποτελεί μέρος του προγράμματος Rural Innovation που υλοποιήθηκε από το Impact Hub Athens με την υποστήριξη του ιδρύματος Google, με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων (ΕΤΑΠ)και την Phaos Κοιν.Σ.Επ.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.