Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Μαζί φτιάχνουμε το γούρι της νέας χρονιάς!

Η Re Think ΚοινΣΕπ, φέρνει την Πέμπτη 29/12 υλικά από την φύση, καλή διάθεσή και μεράκι στον πεζόδρομο Σφακτηρίας και η Φάος ΚοινΣΕπ την φιλοξενεί στο “House by Phaos”, μαζί με όλους εσάς!

“Έρχεται λοιπόν ο νέος χρόνος και συνηθίζεται να αγοράζουμε γούρια για το σπίτι μας ή για δώρο.

Τα φυλαχτά και τα γούρια είναι μια πανάρχαια συνήθεια, καθώς η προσέλκυση της τύχης αποτελεί ευσεβή πόθο διαμέσου των αιώνων. Eμείς όμως πιστεύουμε ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την τύχη μας και ένας πολύ όμορφος τρόπος για να τη προσελκύσουμε είναι να δημιουργήσουμε το δικό μας ευφάνταστο γούρι, με υλικά που μπορούμε να επαναχρησιμοποιήσουμε είτε από το περιβάλλον μας, είτε από την φύση γύρω μας.
Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε, αντικείμενα που σας αρέσουν σαν σχήμα ή χρώμα, η με τα οποία έχετε μια προσωπική σύνδεση, μαλλιά. κορδέλες υφασμάτινες, παλιά κοσμήματα (faux ) που δεν τα θέλετε, κομμάτια υφάσματος με μαλακές υφές και όμορφα χρώματα ή σχέδια.

‘Αλλωστε η τύχη μας ανήκει, αρκεί να την συνειδητοποιήσουμε για να την ελκύσουμε
Λίγα λόγια για τα Εργαστήρια Δημιουργικής Επανάχρησης, ReThink Project
Βασικός άξονας της εκπαίδευσης πάνω στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος είναι τα θεματικά εργαστήρια Δημιουργικής Επανάχρησης που υλοποιεί η ReThink ΚοινΣΕπ , εδώ και 6 χρονιά, προς σχολεία , φορείς και κάθε ενδιαφερόμενο.

Με αυτόν τον τρόπο οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους, την φαντασία τους, επαναπροσδιορίζοντας την χρήση και τη μορφή των υλικών που θεωρούσαν άχρηστα. Επίσης, αναπτύσσουν κριτική σκέψη και αποκτούν πνευματικά εφόδια απέναντι στην καθιερωμένη καταναλωτική εορταστική νοοτροπία, εστιάζοντας στον εορτασμό της Αγάπης και της Προσφοράς.

Το εργαστήριο είναι δωρεάν και γίνεται σε συνεργασία με την PHAOS ΚοινΣΕπ και με την υποστήριξη της Κοινότητας Καλαμάτας

Ραντεβού λοιπόν στις 29.12.2022, 10.00-12.00, στον πεζόδρομο Σφακτηρίας!

Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία, ευγνωμοσύνη και χαρά”

https://www.facebook.com/events/3339624882947136/?ref=newsfeed

This site is registered on wpml.org as a development site.