Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Motivation Day στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, διοργανώθηκε  “Motivation Day”  με κεντρικό θέμα “Empower Your Entrepreneurial & Innovation Journey “Fuel your creativity, connect with experts and start your journey!”   στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από τη δομή  επιχειρηματικότητας  Unistart Hubs.

Στο πλαίσιο του Motivation Day, οι φοιτητές και ερευνητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είχαν  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζητήσεις που συντονίζονται από τις Σχολές Διοίκησης, Γεωπονίας, Τροφίμων και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, όπου ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες τάσεις στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις προοπτικές ανάπτυξης στους τομείς τους.

Μεταξύ σπουδαίων ομιλητών και συμμετεχόντων, καλεσμένη ήταν και η Ιδρύτρια του φορέα της ΚοινΣΕπ “Φάος” στο πάνελ «Ενδυναμώνοντας το επιχειρηματικό πνεύμα: από την ιδέα στη συνεργασία και την καινοτομία», με συντονιστή τον  Ηλία Μακρή, Καθηγητή, Πρόεδρο Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον κ. Αθανάσιο Κατσή, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,τον κ. Σωτήρη Τσίρκα, Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου & Επιστημονικός Υπεύθυνο της  Pelops Racing Team, τον κ Σταύρο Στούπα, Πρόεδρος ΕΤ.Α.Π Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων & CEO Start PC και τον κ. Κωνσταντίνο Δελαμάνη, Επικεφαλής Ομάδας Pelops Racing Team.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη συνεργασία της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρήσεων και ειδικά στο πως ενισχύεται η  σύνδεση μεταξύ Πανεπιστημίου και αγοράς, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή προωθώντας την επιχειρηματική δραστηριότητα με τη στήριξη τοπικών φορέων, στη δημιουργία ευκαιριών για καινοτομία μέσω συνεργασιών, την ανάδειξη του ρόλου των συνεργασιών μεταξύ διαφορετικών τομέων, στην  ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και την υποστήριξη των  νεοφυών επιχειρήσεων, στην προώθηση δικτύων υποστήριξης για νέους επιχειρηματίες και στη σύνδεση έρευνας με την αγορά εργασίας εφαρμόζοντας  ακαδημαϊκή γνώση σε πρακτικά επιχειρηματικά μοντέλα.
Η ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Οργάνωση και Λειτουργία Δομών» της Πράξης «Δημιουργία δομών υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας έντασης γνώσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», ΕΣΠΑ 2021-2027, MIS: 6004735.    
 
 
 
 
This site is registered on wpml.org as a development site.