Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Σεμινάριο: “Το Τραύμα βγήκε από τον Παράδεισο ;!”

Συνεχίζεται ο 12μηνος κύκλος  εργαστηρίων  από την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και Life Coach, ‘Άννα Σκάρπα, στο House by Phaos.

Στο σεμινάριο: ” Το Τραύμα βγήκε από τον Παράδεισο ;! ‘’, το οποίο πραγματοποιείται στις 14 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 (προσέλευση 17:30),  θα ανακαλύψουμε μαζί το μεγάλο μυστήριο της ανθρώπινης ψυχής, με μια δόση χιούμορ και ανεκτίμητης γνώσης! Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δικό μας σεμινάριο δεν θα είναι ένα βαρετό μάθημα ψυχολογίας, αλλά μια διασκεδαστική και ανάλαφρη εμπειρία! 

Στην εποχή μας, το τραύμα είναι σαν ένα παρασκήνιο που δεν ξεπερνάμε εύκολα. Αλλά πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε; Πώς μπορούμε να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε; Θα απαντήσουμε σε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα! 
 
 Τι θα κάνουμε; :
  • Θα εξερευνήσουμε το βιολογικό κομμάτι των τραυμάτων μας, χωρίς να χρειαστεί να γίνουμε βιολόγοι! Μάθετε πώς το σώμα μας αντιδρά και πώς μπορούμε να το υποστηρίξουμε.
  • Θα μιλήσουμε με απλό και ανάλαφρο τρόπο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και θα βρούμε χρήσιμες στρατηγικές για την καθημερινότητά μας.
  • Και φυσικά, το πιο σημαντικό: θα εξερευνήσουμε πώς μπορούμε με κίνητρο τα παιδιά, να εξελιχθούμε στην καλύτερη εκδοχή μας μέχρι σήμερα. 
Ελάτε να γελάσουμε, να μοιραστούμε ιστορίες και, κυρίως, να ανακαλύψουμε πώς η ευτυχία μπορεί να βγει νικήτρια από τα τραύματα μας!
Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να κάνετε μια αλλαγή – και, ενδεχομένως, να γίνετε πρωταγωνιστές  σε ένα καλύτερο  μέλλον για όλους μας! 
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΕΔΩ

Για όσους δεν καταφέρουν να παραβρεθούν, μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο εργαστήρι εδώ, την ίδια μέρα και ώρα 17.45

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το
6976897318 ή [email protected]

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί! 
This site is registered on wpml.org as a development site.