Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Τα εργασιακά θέματα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Παρουσιάστηκε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Λεξικό «100 + 1 Όροι Τεχνολογικού Μετασχηματισμού της Νέας Εποχής», εκδήλωση την οποία διοργάνωσαν το Επιμελητήριο και  η “Φάος” ΚοινΣΕπ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και ως μέλος του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας.

 

Λόγω της παρουσίας του Δρ Κωνσταντίνου Αγραπιδά, Γενικού Διευθυντή Εργασιακών Σχέσεων Υγείας, Ασφάλειας και Ένταξης στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας  και Κοινωνικών  Υποθέσεων, η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα σχετικά με την  Ψηφιακή κάρτα εργασίας, τις  Εργασιακές σχέσεις, τον Εργασιακό  Νόμο 4808/2021 και την τηλεργασία.

 

Τα ερωτήματα ήταν πολλά από τους παρευρισκόμενους επαγγελματίες κι ο κος Αγραπιδάς, με φιλικά προσκείμενο τρόπο απάντησε σε όλα.

Ο κος Δημήτρης Πανόπουλος, Υπ. Δρ Παντείου Παν/μιου, Επικεφαλής Μονάδας Έρευνας και Τεκμηρίωσης Πολιτικών Εργασίας του Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, λόγω σοβαρού κολλήματος που δεν του επέτρεψε να βρίσκεται με φυσική παρουσία στον χώρο, συνδέθηκε μέσω διαδικτύου στην παρουσίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ως δώρο το Λεξικό, από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, σε μια προσπάθεια για την ομαλή μετάβαση και προσαρμογή τους στο νέο τεχνολογικό περιβάλλον, μέσω της κατανόησης των  βασικών εννοιών και ορισμών.

This site is registered on wpml.org as a development site.