Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Το πρώτο hub ενδυνάμωσης γυναικών

Το Women On Top ξεκινά μια συγκινητική καμπάνια crowdfunding για τη δημιουργία του WHEN Hub, του πρώτου κόμβου συνεργασίας, μάθησης, συνηγορίας και ενδυνάμωσης για γυναίκες και οικογένειες στην Ελλάδα.

Η ιδρύτρια της “Phaos” Κοιν. Σ.Επ., η κα Νέλλη Κουβελάκη , ως πρέσβειρα του εγχειρήματος, εκφράζει τη μεγάλη της τιμή και ενστερνίζεται ακράδαντα ότι το WHEN Hub δεν θα είναι απλώς ένας χώρος ψηφιακών συναντήσεων, αλλά ένας χώρος δημιουργίας, ανάπτυξης και ενδυνάμωσης. Κάθε γυναίκα θα έχει τη δυνατότητα να εκπαιδευτεί, να συμβουλευτεί, να δικτυωθεί και να ανακαλύψει τις δυνάμεις και τις δυνατότητές της. Το WHEN Hub θα είναι ένας φάρος που θα φωτίζει το δρόμο προς την αυτονομία, την ισότητα και την επαγγελματική καταξίωση.

Πιστεύουμε ότι οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν το μέλλον της εργασίας για όλους, αρκεί να έχουν πρόσβαση στην υποστήριξη και τα εργαλεία που χρειάζονται. Στόχος μας είναι λιγότερες άνεργες γυναίκες, περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες, μικρότερο μισθολογικό χάσμα, περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ευθύνης και ισότιμες ευκαιρίες στη δημόσια ζωή. Μπορείτε να υποστηρίξετε την προσπάθεια συνεισφέροντας οικονομικά ή κοινοποιώντας την καμπάνια στα social media. Η υποστήριξή σας θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός hub με 30 θέσεις coworking, κλειστά γραφεία για ομάδες, χώρους συναντήσεων, εκδηλώσεων και σεμιναρίων, παιδικούς χώρους, χώρους μητέρας και μωρού, πλήρη προσβασιμότητα για ΑμεΑ και τη δική του βιβλιοθήκη.

Κάθε δωρεά, κάθε κοινοποίηση, κάθε λέξη ενθάρρυνσης έχει σημασία. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα ισχυρό θεμέλιο για τις γυναίκες της χώρας μας, να τους προσφέρουμε τις ευκαιρίες που αξίζουν και να προωθήσουμε την ισότητα σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της σπουδαίας αλλαγής. Στηρίξτε την καμπάνια των Women On Top και βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου κάθε γυναίκα μπορεί να επιτύχει τα όνειρά της! Ευχαριστούμε από καρδιάς για τον χρόνο και την πολύτιμη υποστήριξή σας και θα χαρούμε να ακούσουμε τις ιδέες και παρατηρήσεις σας για να κάνουμε το Women On Top ακόμη καλύτερο για όλες!

Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτής της μοναδικής προσπάθειας, εδώ! 

This site is registered on wpml.org as a development site.