Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

̋Open Doors ̋στην ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗ
στη Βασιλάδα Μεσσηνίας με μοναδικά EVENTS

Η οινοποιία Ψαρούλη σας προσκαλεί σε μια σειρά από εκδηλώσεις ‘’Open doors’’,όπου θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και ψυχαγωγίας. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος μας για το κρασί και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές που θα σας ενθουσιάσουν.Σε καθημερινή βάση διοργανώνουμε γευστικές δοκιμές κρασιών για μικρούς και μεγάλους οινόφιλους που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις γευστικές νότες αυτού του μοναδικού ποτού. Καθώς προσφέρουμε μια ευέλικτη εμπειρία για γκρουπ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
Line music night at Psaroulis wines

Συνδυάζοντας τη τέχνη τoυ live Saxophone με την γεύση του κρασιού, μια ανεπανάληπτη Εμπειρία στον απέραντο Αμπελώνα της οινοποιίας Ψαρούλη.
Ένα ταξίδι γευσιγνωσίας και μουσικής στον απέραντο Αμπελώνα μας, όπου οι νότες του Σαξοφώνου θα συναντήσουν τις γευστικές απολαύσεις του κρασιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής εμπειρίας, θα απολαύσετε την εκλεκτή μουσική επιμέλεια από τον Ιωάννη Μανωλακάκη, ενώ θα δοκιμάζετε τα πιο εκλεκτά κρασιά μας, αναδεικνύοντας τις γευστικές εκφάνσεις και αρμονίες. Συνοδεύονται με τοπικά μεσσηνιακά προϊόντα και φρούτα εποχής. Κάθε ετικέτα κρασιού που θα σας παρουσιάσουμε αποκαλύπτει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης , ενώ η μελωδία της μουσικής θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ονειρική και επιβλητική.


Εάν είστε λάτρης του κρασιού και της μουσικής , αυτή η εμπειρία στον αμπελώνα μας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΑΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΛ. +30 27220 41002 / 6975200100 [email protected]

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
MOVIE NIGHT PSAROULIS WINES

Ένα απόγευμα Γαλλικού Σινεμά στην ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗ
Σε ένα μοναδικό γαστρονομικό και κινηματογραφικό ταξίδι στο Οινοποιείο μας, όπου η Γαλλική Τέχνη του Σινεμά συναντά τη γεύση του κρασιού. Σε αυτή την ειδική εκδήλωση, θα απολαύσετε μια γαλλική ταινία από τον ανοιχτό ουρανό ,ενώ θα σας σερβίρουμε εκλεκτά κρασιά για να αναδείξουν τις γευστικές εκφάνσεις κάθε πλάνου. Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο της κινηματογραφικής τέχνης, ανακαλύπτοντας νέες συγκινήσεις και νέες ιστορίες. Απολαύστε τα στοιχεία της γαλλικής κουλτούρας μέσα από την οθόνη ενώ θα δοκιμάζετε τη γεύση των επιλεγμένων οίνων μας που θα συνοδεύονται με Μεσσηνιακά τοπικά εδέσματα.


Σας περιμένουμε να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη ρομαντισμό, κινηματογραφική μαγεία και γαστρονομικές απολαύσεις στο Οινοποιίο μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την αναλυτική πρόσκληση και το κόστος για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας. Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε και να μοιραστούμε μαζί σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο κόσμο του κρασιού.
Κόστος 40 ευρώ το άτομο
Κρατήσεις απαραίτητες λόγω περιορισμένων θέσεων.
ΤΗΛ 6936926861

web: psarouliswines.gr [email protected] [email protected] 

This site is registered on wpml.org as a development site.