Νέα & Εκδηλώσεις

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή γιατρών, εκπαιδευτικών και γονέων, πραγματοποιήθηκε η ομιλία – σεμινάριο «Το παιχνίδι στη ζωή του Ανθρώπου - Παιδιά vs Eνήλικες»,    το Σάββατο 16/02/2019 στον Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού «House by Phaos», στην Καλαμάτα.

Ο Αναπτυξιολόγος - Παιδίατρος κ. Πετρόπουλος Ανδρέας-Κωνσταντίνος, PhDc , Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, Α' Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών - Παίδων "Η Αγία Σοφία" και Metropolitan Hospital και ο κ. Ζαχαρής Θωμάς Κοινωνικός Λειτουργός, MSc, PhDc, Κ.Ψ.Υ. Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Ψ.Ν.Α Δρομοκαϊτειο. Φοιτ. Κοινωνικής πολιτικής - Πάντειο Πανεπιστήμιο, ανέλυσαν τη δύναμη του  παιχνιδιού μέσα από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, από την βρεφική ηλικία έως και τα βαθιά γεράματα, τόσο για την ψυχική όσο και την σωματική μας υγεία.

Η διοργάνωση ήταν μια ευγενική χορηγία, του Κέντρου Παθολογίας Λόγου, Ομιλίας & Μαθησιακών Δυσκολιών «Ευ Ομιλείν»  και του λογοπεδικού κ. Βασίλειου Μαρκόπουλου.

https://ef-omilein.gr/

Δειτε το βιντεο: 

https://mesogeiostv.gr/?p=155601&fbclid=IwAR1l_PW2CTOOncrzIR4D1iSqq4IoMaGPIZ5XBGzpkWh-ZWRNVYmIlUPATBM

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνονται οι Νέλλη Κουβελάκη και Andreas Konstantinos Petropoulos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14-2-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων


Ξεκινά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11η πρωινή, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στο «Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων, με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας». 

Η δράση αυτή αποσκοπεί στην επανένταξη στην αγορά εργασίας 5.000 ανέργων πρώην αυτοαπασχολουμένων, που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και στους οποίους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουν επιχειρήσεις και να επαναδραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά μέσω της δημιουργίας μιας νέας οικονομικής οντότητας.

Περισσότερα...

"The Art of Public Speaking” vol.2 at House by Phaos, Σφακτηρίας 18, Καλαμάτα Σάββατο, 23/02 18.00 - 20.30.

Μετά από το πρώτο εισαγωγικό Public Speaking, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καλαμάτας τον Ιανουάριο, οι theSpeakers, ξανάρχονται για να περάσουμε σε δράση και υλοποίηση των αρχικών γνώσεων!

"Διανύουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι καλούνται να πραγματοποίησουν μια δημόσια ομιλία για να πείσουν, παρακινήσουν, ενημερώσουν, διασκεδάσουν.
Οι ομιλίες με κάθε αφορμή είναι πλέον κάτι το συνηθισμένο. Στην εποχή μας τα συνέδρια, οι διαλέξεις, τα σεμινάρια, οι συνεντεύξεις, οι παρουσιάσεις, τα βίντεο, οι προεκλογικές ομιλίες αποκτούν άλλο νόημα σε σχέση με μία δεκαετία πριν. Άνθρωποι όλων των επαγγελμάτων, ειδικοί και μη, επιθυμούν να αναδείξουν τη δουλειά τους, τις ιδέες τους, τις προτάσεις τους, το έργο τους.
Υπάρχουν βεβαίως οι εξαιρετικές ομιλίες, όμως πιο συχνά ακούμε αδιάφορες έως και βαρετές ομιλίες.
Αν μπορείς να μιλάς εύστοχα, μπορείς να επηρεάζεις. Αν μπορείς να επηρεάζεις, μπορείς να αλλάζεις ζωές.
Τι τεχνικές εφαρμόζουν οι ταλαντούχοι ομιλητές;
Υπάρχουν μυστικά για μια επιτυχημένη Δημόσια Ομιλία;

Περισσότερα...

Η Εταιρεία Προσωπικής Ανάπτυξης, Αυτοβελτίωσης και Συμβουλευτικής, σε θέματα Ψυχολογίας, Coaching, Ηγεσίας και Καθοδήγησης Επιχειρήσεων,Ομάδων & Ατόμων, "Key2Grow", πραγματοποιεί 2 Σεμινάρια – Workshop, στο House by Phaos, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 18.00 –20.00, και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 10.00 – 12.30.
Τα θέματα που πραγματεύονται είναι: «Η Ανακάλυψη & Δημιουργία του Ηγέτη Εαυτού: Βήματα Ηγεσίας» και «Θετική Ψυχολογία, Θετικός Τρόπος Σκέψης, Αλλαγή Αρνητικών Πεποιθήσεων, Καθορισμός Στόχων: Εργαστήριο & Πρακτικές Εφαρμογές». 

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις στα τηλέφωνα: 6936 963456 / 6977 299042, 2721094000.

Κόστος συμμετοχής
Σεμινάριο 22/2/2019: 20 ευρώ, "Ανακαλύψτε και Δημιουργήστε τον Ηγέτη Εαυτό σας (Επαγγελματικό Σεμινάριο Ηγεσίας)", Εισηγήτρια: Δημητριάδου Ροδούλα
Σεμινάριο 23/2/2019: 15 ευρώ, "Σκέπτομαι Θετικά - Αλλάζω τις Αρνητικές Σκέψεις - Θέτω Στόχους (Διαδραστικό Σεμινάριο - Εργαστήριο), Εισηγήτρια: Τζωρτζακάκη Λουκία
Κοινό εισιτήριο, 25 ευρώ. 

Εγγραφές θα γίνονται και στο House by Phaos, 9.00 – 21.00 καθημερινά και 9.00-15.00 Σάββατο

Περισσότερα...

Η Συνεχής Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη (ΣΕΠΑ) είναι μια αυτοκατευθυνόμενη διαδικασία μάθησης συστηματική και συνεχής, με την οποία το άτομο επιδιώκει ενεργητικά τη συνεχή αναβάθμιση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του, με σκοπό τη προσωπική του ανάπτυξη και τη βελτίωση της απόδοσής του, όχι μόνο στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού ρόλου, αλλά και στο ευρύτερο πεδίο της ζωής.

Οφείλουμε να αναλάβουμε την προσωπική μας ευθύνη και να θέσουμε τους στόχους μας! Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ευτυχία και την επιτυχία μας! Οφείλουμε να αναπτυχθούμε…

Δευτέρα 18/02/19: Ανάληψη Προσωπικής Ευθύνης
Σε αυτή την ενότητα θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου ως την πηγή όλων των αλλαγών στη ζωή σου και θα αναλάβεις την ευθύνη της προσωπικής σου ευτυχίας και επιτυχίας.
Ωρες: 18.00-21.00
Κόστος Συμμετοχής: 35€

Τετάρτη 20/02/19: Στοχοθεσία
Σε αυτήν την ενότητα θα μάθεις πως να θέτεις ξεκάθαρους στόχους, δημιουργώντας ένα οργανωμένο πλάνο δράσης για να τους υλοποιήσεις.
Ωρες 18.00-21.00
Κόστος Συμμετοχή: 35€

Κόστος για παρακολούθηση και τις 2 ημέρες 50€

Για ανέργους και ΑμεΑ έκπτωση 50%

Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 2721094000 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής 

Έλα στα Γραφεία μας

Σφακτηριας 18,
241 33 Καλαμάτα

Επικοινώνησε με την Phaos ΚΟΙΝΣΕΠ

Phone: +2721094000
Email: info@phaos.org

Ωρες Επισκεψης

Δευτέρα - Παρασκευή: 9 ΠΜ - 9 ΜΜ
Σάββατο: 9 ΠΜ - 3:30 ΜΜ
Κυριακή: Κλειστά :)