Νέα & Εκδηλώσεις

Το Creative Bizlab (Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας) με την υποστήριξη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Φάος", διοργανώνει στην Καλαμάτα την Παρασκευή 1 Μαρτίου ώρα 6μμ, ανοικτή ενημερωτική παρουσίαση για τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πώλησης προϊόντων σε ξένες αγορές μέσω internet.

Απευθύνεται σε δημιουργούς, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικρούς παραγωγούς, σχεδιαστές, γραφίστες και σε όσους θέλουν να μάθουν το σωστό τρόπο προώθησης και πώλησης των δημιουργιών και προϊόντων τους στην παγκόσμια αγορά.

Η ενημερωτική παρουσίαση θα πληροφορήσει τους δημιουργούς και μικροεπιχειρηματίες για το πως θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και να διαθέσουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό, μέσω διαδικτύου.

Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, νέες προοπτικές, γνώση & άμεσα εφαρμόσιμη μεθοδολογία, ώστε να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες & τάσεις της διεθνούς αγοράς, κυρίως μέσω του ETSY.COM, του μεγαλύτερου διεθνούς marketplace για δημιουργούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1. Η Δημιουργική Επανάσταση και γιατί ως δημιουργοί πρέπει να συμμετέχετε:
Ποιές είναι οι πιο επιτυχημένες ιδέες και τάσεις στη νέα εποχή του internet, που μπορείτε κι εσείς να εκμεταλλευτείτε;

2. Παραδείγματα & case studies επιτυχημένων μικρών δημιουργικών επιχειρήσεων στο Etsy.com:
Επιτυχημένα παραδείγματα Ελλήνων δημιουργών που κατάφεραν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και πλέον διαθέτουν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο.

3. Οι 4+1 βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας για δημιουργούς: η μέθοδος του Creative Bizlab:
Ποιοί είναι οι κανόνες και τα μυστικά για την δημιουργία ενός δυνατού Etsy shop; Ποιά είναι τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι και που πρέπει να τα αποφύγετε πριν καν ξεκινήσετε;

4. Βήμα-βήμα η διαδρομή για την υλοποίηση μίας επιτυχημένης δημιουργικής επιχείρησης:
Γνωρίστε το επιτυχημένο online-training σύστημα του Creative Bizlab. Γίνετε κι εσείς ένας από τους εκατοντάδες δημιουργούς που κατάφεραν να διαθέτουν με επιτυχία τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά.

Πληροφορίες εκδήλωσης: 
To Creative Bizlab στην Καλαμάτα!

Παρασκευή 1 Μαρτίου 18:00 – 20:00μμ
House by Phaos, Σφακτηρίας 18, Καλαμάτα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά οι θέσεις περιορισμένες. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 27210 94000 ή στο 210 6400346. Για εγγραφή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creativebizlab.com/kalamata

Σχετικά με το Creative Bizlab
Το Creative Bizlab υποστηρίζει δημιουργούς στο να χτίσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργική τους επιχείρηση σε νέες και διεθνείς αγορές. Μέσω online training, τo Creative Bizlab ενισχύει την επιχειρηματική προσπάθεια των δημιουργών με μέθοδο, γνώση και πρακτικά εργαλεία. Επίσης προσφέρει συνεχή καθοδήγηση μέσω μίας online κοινότητας δημιουργών. Τα τελευταία 4 χρόνια το Creative Bizlab έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 1000 δημιουργούς σε θέματα όπως: επιχειρησιακός σχεδιασμός, τιμολόγηση, branding, digital marketing και online πωλήσεις.

https://www.facebook.com/events/1022151404635933/

 
Έλα στα Γραφεία μας

Σφακτηριας 18,
241 33 Καλαμάτα

Επικοινώνησε με την Phaos ΚΟΙΝΣΕΠ

Phone: +2721094000
Email: info@phaos.org

Ωρες Επισκεψης

Δευτέρα - Παρασκευή: 9 ΠΜ - 9 ΜΜ
Σάββατο: 9 ΠΜ - 3:30 ΜΜ
Κυριακή: Κλειστά :)