Νέα & Εκδηλώσεις

Σήμερα είναι πιο επιτακτική από ποτέ η εξέλιξη και ανάπτυξη των λεγόμενων Soft Skills. Ο ρόλος της σωστής χρήσης του προφορικού λόγου είναι εξαιρετικά σημαντικός σε πολλά σημεία της σύγχρονης καθημερινότητας. Χρησιμοποιώντας λοιπόν ορθά τον προφορικό λόγο μπορείτε να κερδίσετε την επόμενη θέση εργασίας, να διαπραγματευτείτε επιτυχώς την αύξηση μισθού ή να διεκδικήσετε την επόμενη προαγωγή.

Σχετικά με τους theSPEAKERS

Η ίδρυσή τους έγινε τον Ιούνιο του 2018 από τον Απόστολο Κουμαρίνο (Στέλεχος Επιχειρήσεων, Πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας) ο οποίος βασίστηκε σε 3 αξίες. Το πάθος για την αυτό-ανάπτυξη, την αγάπη για την επικοινωνία και το όραμά του που δεν είναι άλλο από την σύνδεση των theSPEAKERS ως μια συνώνυμη έννοια με το Public & Motivational Speaking στην Ελλάδα.

Τι έχουν επιτύχει μέσα σε 12 μήνες;

Ομιλίες και συμμετοχή στα μεγαλύτερα συνέδρια της χώρας και συνεργασία με επιτυχημένες μεγάλες επιχειρήσεις στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των soft skills των υπαλλήλων.

Η πιο πρόσφατη ομιλία τους έγινε το Σάββατο, 18 Μαΐου στα Public Stores Συντάγματος όπου παρουσιάστηκε το 3ο μέρος του επιτυχημένου Workshop τους με τίτλο «Η Τέχνη της Δημόσιας Ομιλίας» με πολύτιμες πληροφορίες για τη γλώσσα σώματος, τις τεχνικές πειθούς αλλά και τις ομιλίες παρακίνησης!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους www.thespeakers.gr, να συνδεθείτε μαζί τους σε Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube ή τέλος να τους στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι theSPEAKERS μέσα στους 5 πρώτους μήνες του 2019 έχουν ήδη πραγματοποιήσει 9 ομιλίες.

Όπως λέει και ο ιδρυτής τους Απόστολος Κουμαρίνος, «Κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπάς ίσως να καταφέρεις να "παγώσεις" τον χρόνο».

 

Πηγή: epixeiro.gr

Έλα στα Γραφεία μας

Σφακτηριας 18,
241 33 Καλαμάτα

Επικοινώνησε με την Phaos ΚΟΙΝΣΕΠ

Phone: +2721094000
Email: phaosorg@gmail.com

Ωρες Επισκεψης

Δευτέρα - Παρασκευή: 9 ΠΜ - 9 ΜΜ
Σάββατο: 9 ΠΜ - 3:30 ΜΜ
Κυριακή: Κλειστά :)