Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

THETA HEALING: Τρίτη 1 Αυγούστου, γνωρίζουμε τη δύναμη του νου μας

Την Τρίτη 1 Αυγούστου και ώρα 20:30 – 22:30 θα διεξαχθεί στο House By Phaos, Σφακτηρίας 18 Καλαμάτα,  σεμινάριο Theta Healing.

Η τεχνική ThetaHealing® είναι μία από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες τεχνικές προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε τη ζωή. Είναι μια σύγχρονη τεχνική διαλογισμού και πνευματικής φιλοσοφίας που προωθεί την εναρμόνιση του σώματος, του νου και της ψυχής, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητά του. Στόχος της τεχνικής είναι η επίτευξη συναισθηματικής και ψυχικής ισορροπίας, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε σωματική υγεία και ευεξία.

Όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο ThetaHealing εκτελούνται με τη συνειδητή συμμετοχή και συγκατάθεση του ατόμου. Λειτουργούν άμεσα στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος δημιουργεί και διαμορφώνει τη ζωή μας. Μέσα από αυτήν την εργασία, το συναίσθημα αλλάζει, το οποίο με τη σειρά του καθαρίζει τα αρνητικά μοτίβα σκέψης και κυριολεκτικά αποτοξινώνει το σύστημά μας από οτιδήποτε το βαραίνει. Με τις ατομικές συνεδρίες θα βιώσετε άμεσες αλλαγές στα θέματα που σας απασχολούν. Στα σεμινάρια μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές στην καθημερινή ζωή για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Μαζί θα συζητήσουμε:

  • Πώς λειτουργεί ο υποσυνείδητος νους μας.
  • Τη δημιουργία των συστημάτων πεποιθήσεών μας.
  • Τα εγκεφαλικά κύματα και πώς επηρεάζουν το σώμα μας.
  • Κβαντική Φυσική – Δημιουργώντας την πραγματικότητά μας – Παραδείγματα.
  • Πώς οι σκέψεις και τα συναισθήματα επηρεάζουν το σώμα μας.
  • Το πείραμα του Masaru Emoto και τη δύναμη της πρόθεσης.
  • Διαλογισμός χαλάρωσης μυαλού και σώματος.
  •  Εύκολους τρόπους για να μετατοπίσετε την ενέργειά

Λίγα λόγια για τους ομιλητές

Ο Παναγιώτης Μοναχός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε από το 1998 έως το 2011 σαν στέλεχος σε εισαγωγικές εταιρείες.

Το 2000 ήρθε σε επαφή με το Ρέικι και ασκήθηκε για αρκετά χρόνια ως θεραπευτής, αλλά και ως δάσκαλος. Προχωρώντας, εκπαιδεύτηκε στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και εργάστηκε ως θεραπευτής της μεθόδου. Στην κατάρτισή του προστέθηκε και η εκπαίδευσή του στο E.F.T (Emotional Freedom Techniques). Εκπαιδεύτηκε στο θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και σε τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης.

Η ανάγκη του για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό του για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, τον οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο διαρκώς εκπαιδεύεται και εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια με μεγάλο ενθουσιασμό, λόγω των άμεσων και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων του.

Με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τις χιλιάδες ατομικές συνεδρίες που έχει προσφέρει σε ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο, συνεχίζει να βοηθά καθημερινά
ανθρώπους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις τους, να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουν το δυναμικό τους και να δημιουργήσουν μια ζωή, όπως εκείνοι επιθυμούν!
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή του είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή τους!

E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6956 548 398

H Ιωάννα Μπακρατσά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας. Σπούδασε μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Είναι ενεργή ως εκπαιδεύτρια και σύμβουλος της τεχνικής ThetaHealing από το 2012. Στόχος της είναι να καθοδηγεί άλλους ανθρώπους, ώστε να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Το πάθος της για τη μεταμόρφωση του τρόπου σκέψης, προκειμένου όλοι να μπορούμε να δημιουργούμε αρμονία στη ζωή μας, την οδήγησε στη διδασκαλία της τεχνικής ThetaHealing. Νιώθει μεγάλη χαρά όταν βλέπει τους ανθρώπους να φεύγουν από μια συνεδρία πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.

Το εσωτερικό της ταξίδι ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία κι από τότε ασχολήθηκε με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών, καθώς και παρακολούθησε
σεμινάρια Θεοσοφίας, εκπαιδεύτηκε στο Usui Reiki και το EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης).

Κατά τη διάρκεια της δικής της εσωτερικής αναζήτησης διαπίστωσε ότι είχε την ικανότητα να βοηθάει και άλλα άτομα να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους και να διαμορφώσουν τη ζωή τους με χαρά και πληρότητα. Πολύ σύντομα αποφάσισε να γίνει εκπαιδεύτρια ThetaHealing, για να διδάσκει αυτήν την εξαιρετική τεχνική σε όσο περισσότερα άτομο μπορούσε, ώστε όλοι να εξελίξουν το δυναμικό που έχουν μέσα τους και να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους.

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχει διδάξει περισσότερα από 250 σεμινάρια διαφόρων επιπέδων της τεχνικής ThetaHealing σε διάφορες χώρες στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα γερμανικά.

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας και κατοχυρώστε τη θέση σας εδω !

Είσοδος ελεύθερη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Αφήστε ένα Σχόλιο

This site is registered on wpml.org as a development site.