Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Γίνε ο ήρωας ενός παιδιού! Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου που έχει καθιερωθεί την 15η Φεβρουαρίου, ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε «Κάθε βιβλίο ένα Ταξίδι- Βιβλιοταξιδεύουμε», τη «Φάος» ΚοινΣεπ, την Α.Μ.Κ.Ε «Νήσος
Αγάπης», το «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος», τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτα «Ο Ποσειδών», το «Χάρισε Ζωή», το ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου
Καλαμάτας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, διοργανώνουν για δεύτερη
χρονιά την εθελοντική δράση για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της στήριξης προς τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, υποστηρίζοντας τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών «Φλόγα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις
14:00, έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, έναν χώρο που συμβολίζει την πνευματική και κοινωνική συνάντηση των πολιτών.

Αυτή η πρωτοβουλία επιδιώκει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση προς τον παιδικό καρκίνο, να ενισχύσει τη δημόσια υγεία και να ενδυναμώσει την κοινωνική συνοχή, καθώς και να ενθαρρύνει την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
Καλούμε όλους, ηλικίας 18-40 ετών με καλή κατάσταση υγείας, να συμμετάσχουν σε
αυτήν την πρωτοβουλία και να γίνουν οι «Ήρωες Ενός Παιδιού» μέσα από μια απλή και καθόλου επίπονη διαδικασία. Η συμμετοχή στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών
Μυελού των Οστών δεν συνεπάγεται αυτομάτως δωρεά μοσχεύματος, αλλά
προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή κάποιου παιδιού που αντιμετωπίζει τον καρκίνο του αίματος.

Με την υποστήριξη και την αγάπη σας, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά της
«Φλόγας» και κάθε παιδί που μάχεται ενάντια στον καρκίνο του αίματος, να βρει συμβατούς δότες και να βγει νικητής από αυτήν τη δύσκολη μάχη.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή και την υποστήριξή σας.
Αναμένουμε με αισιοδοξία την ανταπόκρισή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω συζήτηση.

This site is registered on wpml.org as a development site.