Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας: Συνδυάζοντας Γνώση και Καινοτομία σε Ένα Διαδικτυακό Σεμινάριο για το “Ανθρακικό Αποτύπωμα”

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας, σε μια πρωτοποριακή κίνηση προς την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στον αγροδιατροφικό τομέα, διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Το Ανθρακικό Αποτύπωμα”. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαχείρισης Επιχειρηματικών Κινδύνων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, στις 18:00 Θα προσφερθεί η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να εμβαθύνουν στα θέματα του ανθρακικού αποτυπώματος στον αγροδιατροφικό τομέα.

Το “Ανθρακικό Αποτύπωμα” αποτελεί ένα σημαντικό θέμα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην εποχή μας. Η γεωργία και η αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα δεν είναι εξαιρέσεις και το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας επιλέγει να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση με τον πλέον ενημερωμένο και καινοτόμο τρόπο. Καθώς το ανθρακικό αποτύπωμα αποτελεί μια ποσοτική μέτρηση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που προέρχονται από τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Επιπροσθέτως, ενώ η παγκόσμια κοινότητα προσπαθεί να επιτύχει κλιματικούς στόχους, ο ρόλος των επιχειρήσεων και των ατόμων γίνεται ουσιώδης. Η ΕΕ κατευθύνεται προς την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας, και η μείωση των εκπομπών αποτελεί προτεραιότητα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να  προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για εκπαίδευση και συζήτηση γύρω από το θέμα του ανθρακικού αποτυπώματος. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους ομιλητές και επαγγελματίες στον τομέα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν στρατηγικές και πρακτικές για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος στη καθημερινότητα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/a16Lm6kNwmtDM6gM7 ή να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: 

Τ/ 2721025700 – 6974600678

E/ [email protected]

W/kaem.gr  

Αφήστε ένα Σχόλιο

This site is registered on wpml.org as a development site.