Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Παρουσίαση Ποιητικής συλλογής “Μόριμος, ο πένθιμος επισκέπτης του θέρους”

 
Η Κορνηλία Καδόγλου, ταλαντούχα βιολόγος που ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα από τα μικροσκοπικά κύτταρα και τους οργανισμούς, έχει βρει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να εκφραστεί: την ποίηση. Γεννημένη στη Βέροια, μητέρα ενός αγοριού εννέα ετών, κάτοικος Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια κι εργαζόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, η Κορνηλία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην επιστήμη, αλλά και στον πολύχρωμο κόσμο των λέξεων.
Η αγάπη της για τον άνθρωπο εξελίχθηκε σε μια πνευματική διαδρομή, όπου οι σκέψεις και οι συναισθηματικές εμπειρίες της αναδύονται με τη μορφή ποιητικών συνθέσεων. Η έντονη σύνδεσή της με τη φύση και η επαφή της με τα μυστικά της ζωής προκαλούν μια πλούσια πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της ποίησής της.
Ο πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού  “House by Phaos”, έχει τη χαρά να φιλοξενήσει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου την παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Κορνηλίας Καδόγλου, με τίτλο “Μόριμος, ο πένθιμος επισκέπτης του θέρους”. Με αυτό τον τίτλο, η Κορνηλία υπόσχεται ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της συναισθηματικής ευαισθησίας. Ο Μόριμος, ένας μυθικός χαρακτήρας που έρχεται να μας ταξιδέψει, φέρνει μαζί του τις εποχές και τις αναμνήσεις, δίνοντας έμπνευση σε κάθε στίχο
και λέξη που θα ακουστεί.
Η ατμόσφαιρα του χώρου αναμένεται να πλημμυρίσει από την αύρα της ποίησης και να δώσει χώρο στο τέλος της παρουσίασης για συζήτηση εποικοδομητικών σκέψεων.
Tετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00
Σφακτηρίας 18, Καλαμάτα
Είσοδος ελεύθερη, 27210-94000
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

This site is registered on wpml.org as a development site.