Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΛΙΛΙ : “Δεν φοβάμαι το διαφορετικό” Παρουσίαση βιβλίου

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο House by Phaos, το νέο βιβλίο “Δεν Φοβάμαι το Διαφορετικό” από την Ελευθερία Χαλιλι. Ένα έργο που αγγίζει τις καρδιές και εμπνέει να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα.
Σε έναν κόσμο όπου η διαφορετικότητα αναδύεται ως πολύτιμος θησαυρός, το “Δεν Φοβάμαι το Διαφορετικό” αναπτύσσει τη μαγεία της ποικιλομορφίας. Μέσα από μια συναρπαστική ιστορία, η Ελευθερία Χαλίλι χαράσσει ένα τρυφερό ταξίδι προς την ανάδειξη της ομορφιάς που κρύβεται πίσω από την ποικιλομορφία. Η αφήγησή της ενθαρρύνει και προωθεί την κατανόηση, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει και σέβεται τις διαφορετικότητες.
Αυτό το λογοτεχνικό αριστούργημα εξερευνά τον πλούτο της ποικιλομορφίας εμπειριών, αναδεικνύοντας τον βαθύ νόημα που προσδίδει η διαφορετικότητα στη ζωή. Προσκαλεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει την αξία της αμοιβαίας ανταλλαγής, αφού κάθε άτομο φέρει μια μοναδική ιστορία και μια ξεχωριστή ομορφιά.
Επιδιώκει να προωθήσει την ανοχή και τον σεβασμό προς τη διαφορετικότητα, αναδεικνύοντας τον πλούτο που προκύπτει από τη συνύπαρξη διαφορετικών προσεγγίσεων και προσωπικοτήτων. Ενισχύει την αυτο-αποδοχή και την αυτοεκτίμηση, προσφέροντας μια αναζήτηση προς το εσωτερικό του ανθρώπινου εαυτού για την ανακάλυψη της μοναδικότητας και της αξίας του καθενός.
Δίνει στον αναγνώστη εργαλεία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν από τη διαφορετικότητα, καθώς και για τη δημιουργία σχέσεων βασισμένων στον αμοιβαίο σεβασμό. Στοχεύει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου η διαφορετικότητα αποτελεί πηγή εμπλουτισμού και ενότητας, προωθώντας μια πιο συνειδητή και ανοικτή κοινωνία.
Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία και ηλεκτρονικά.
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο της διαφορετικότητας!
Ας υποστηρίξουμε μαζί την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή!
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

This site is registered on wpml.org as a development site.