Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Phaos

1615215878426-_1_

Το βιβλίο “Δεν φοβάμαι το διαφορετικό” ενθουσίασε και συγκίνησε το κοινό!

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στον πολυχώρο επιχειρηματικότητας και πολιτισμού “House by Phaos” φιλοξενήθηκε μια σημαντική παρουσίαση για ένα παιδικό βιβλίο που υπόσχεται να αφυπνίσει τη φαντασία και την καρδιά των νεότερων αναγνωστών.

Η συγγραφέας Ελευθερία Χαλίλι παρουσίασε το έργο της με τίτλο “Δεν Φοβάμαι το Διαφορετικό”, ένα βιβλίο που φέρνει στο προσκήνιο τη σημασία της διαφορετικότητας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Η βραδιά ξεκίνησε με έναν θερμό καλωσόρισμα, που υποδέχτηκαν το κοινό σε έναν χώρο γεμάτο ενέργεια και συγκίνηση.

Στην παρουσίαση του βιβλίου συμμετείχαν:  η Δήμητρα Δημοπούλου που ανέλαβε τον σχολιασμό του βιβλίου, ο Παναγιώτης Δραγκιώτης ο οποίος διάβασε αποσπάσματα και η Δ/ντρια του χώρου Νέλλη Κουβελάκη η οποία έκανε την παρουσίαση. Ο μικρός εννιάχρονος Κωνσταντίνος, μαθητής της Ελευθερίας, έκλεψε την παράσταση με τον αυθορμητισμό, τις ερωτήσεις και την ανάγνωση αποσπάσματος του βιβλίου.  

Η Ελευθερία Χαλίλι, με το χαμόγελό της, τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση στα μάτια της, παρουσίασε το βιβλίο της που αγγίζει τις καρδιές παιδιών, των γονέων κι εκπαιδευτικών.

Το “Δεν Φοβάμαι το Διαφορετικό” είναι μια συναρπαστική, αληθινή ιστορία που εκπαιδεύει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται και να αποδέχονται τη διαφοερετικότητα με ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

Η συγγραφέας αναφέρθηκε στην έμπνευσή της για το βιβλίο, επισημαίνοντας τη σημασία που έχουν στη ζωή της οι άνθρωποι που την στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό της. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι απλή και προσιτή στα παιδιά, ενώ οι εικόνες συνοδεύουν το κείμενο με έναν μαγικό τρόπο, δίνοντας ζωή στις λέξεις.

Οι γονείς όπως και τα παιδιά παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το περιεχόμενο της ιστορίας, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να εκπαιδεύουμε τα παιδιά στην αποδοχή των διαφορών και στον σεβασμό προς τους άλλους.

Το “Δεν Φοβάμαι το Διαφορετικό” αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στον κόσμο των παιδικών βιβλίων,

Διοργανωτής ήταν το βιβλιοπωλείο ¨ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ¨ – Δήμητρα Δημοπούλου και οι εκδόσεις είναι Μιχάλη Σιδέρη.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη πολυτάλαντη φίλη και συνεργάτιδα μας Ελευθερία Χαλίλι, να είναι καλοτάξιδο και να έχει πάντα υγεία και επιτυχίες στη ζωή της!

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

This site is registered on wpml.org as a development site.